Dienstverlening

U wilt uw product of dienst verkopen en/of verder ontwikkelen. En dus relevante netwerken vormen en grenzen verleggen. Dát is uw passie en uw kracht. Ons dienstenpakket verlost u van veel administratieve en verstorende rompslomp. We voorzien onder meer in telefoonbeantwoording, post- en frankeerservice, horeca- en vergaderfaciliteiten en financiële en/of secretariële ondersteuning. Zodat u kunt focussen op ondernemerschap. Uiteraard bepaalt u zelf wat u afneemt. Ook hierin zijn we flexibel.

 

Telefoonbeantwoording-/telefonistenservice

Uw gesprek wordt tijdens uw afwezigheid en bij telefonisch bezet opgenomen door onze telefoniste met vermelding van uw eigen bedrijfsnaam. De gegevens van het telefoongesprek (naam, boodschap en telefoonnummer) worden genoteerd en per email via onze berichtenservice aan u verstuurd. Het ook mogelijk om berichten per sms te ontvangen.

 

Telecommunicatievoorzieningen

BTC-Twente maakt gebruik van een PABX-centrale en een VOIP-telefooncentrale. Daardoor kunt u over alle faciliteiten van een grote centrale beschikken: doorverbinden, call-pick-up, ruggespraak met een ander toestel, volgstand intern en extern, automatisch terugbellen bij bezet, speciale doorschakelmogelijkheden naar GSM en andere netwerken in de wereld etc. U kunt bij ons op maat zoveel telefoonaansluitingen afnemen als u wenst.

 

Post-/frankeerservice

BTC-Twente verzorgt voor alle gebouwen onder haar beheer het halen en brengen van uw post van en naar het postkantoor, onder voorwaarde dat u het aangereikte postbusnummer hanteert. Deze service is bij de huurprijs inbegrepen. Tegen een aanvullend tarief kunnen wij uw dagelijkse post frankeren. Ook aangetekende stukken kunnen wij voor u verzorgen.

 

Kopiëren/printen/scannen

In het BTC-gebouw en The Gallery is een multifunctional beschikbaar. Deze multifunctional heeft diverse mogelijkheden (o.a. sorteerder, automatische documenteninvoer, verkleinen, vergroten, dubbelzijdig, nieten en perforeren). Ook is afdrukken op A3 papier, adresetiketten of op overheadsheets mogelijk. Indien u een internetabonnement via Root (gevestigd in het BTC-gebouw) heeft, is het tevens mogelijk rechtstreeks printopdrachten vanaf uw werkplek naar de multifunctional te sturen. Daarnaast kunt u gebruik maken van scan to email of scannen naar een USB stick.

 

Financiële administratie

Uw financiële administratie kunt u aan BTC-Twente uitbesteden. Van grootboekadministratie, salarisadministratie en belastingaangiftes tot periodieke financiële rapportages en concept-jaarrekeningen kunnen wij voor u verzorgen.

 

Secretariaatsdiensten

Voor uw correspondentie, tekstverwerking, mailingen e.d. kunt u een beroep doen op onze secretariaatsservice. Daarmee bespaart u de hoge kosten van een secretaresse via bijvoorbeeld een uitzendbureau.

 

Huismeesterdiensten

U kunt gebruik maken van de diensten van onze huismeester voor bijvoorbeeld hulp bij verhuizingen, maar ook wanneer u een whiteboard op wilt laten hangen.

 

Vergaderfaciliteiten

Meer informatie over onze vergaderfaciliteiten leest u hier.

 

Geïnteresseerd?

Wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden en kosten van onze dienstverlening, neemt u dan contact met ons op.

 

Contact en Informatie

Indien u nadere informatie van ons wenst te ontvangen of vragen heeft, laat dan uw gegevens achter op het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Deze functie wordt binnenkort beschikbaar gesteld.