Om uw onderneming te huisvesten kunt u  kiezen uit 4 gebouwen. Deze zijn allemaal gelegen in Enschede in het Kennisparkgebied: Campusterrein Universiteit Twente, Business & Sciencepark Enschede en Twente Village. Het gebied waar science, business en leisure samen komen.

 • BTC-Gebouw (vanaf 12m2)
  Het BTC-gebouw is onze eerste locatie. Dit 3 verdiepingen tellende gebouw heeft een hoge mate van flexibiliteit. Er zijn kantoorruimtes beschikbaar maar ook bedrijfs- en laboratoriumruimtes.
 • Tpoint (vanaf 20m2)
  In het opmerkelijke Tpoint-gebouw is ruimte voor vernieuwende ondernemers die een kantooromgeving wensen die net een beetje anders is. Tpoint heeft bijzondere vormen en is onder architectuur gebouwd.
 • Capitool (vanaf 167,7m2)
  De business offices in het Capitool-gebouw zijn bedoeld voor bedrijven die willen groeien in een zakelijke omgeving. Verhuur vindt hier plaats per hele of halve verdieping.
 • The Gallery
  The Gallery is een 300 meter lang modern gebouw voor hightech, innovatie, kennisvalorisatie en innovatief ondernemerschap gelegen op de scheiding tussen het Business en Sciencepark en de Universiteit Twente. Naast kantoren, bedrijfsruimte en laboratoria zijn er ondernemersloketten aanwezig waar advies over financiering, communicatie, internationale business reizen en juridische zaken verkregen kan worden. Een prachtig restaurant en Grand Café maken dit gebouw compleet.
 • High Tech Factory
  In de High Tech Factory, gelegen op de Campus van de Univesiteit Twente, zijn cleanrooms en labruimtes beschikbaar voor bedrijven die zich bezig houden met micro- en nanotechnologie. High Tech Factory: een product van de karakteristieke ondernemersgeest in Twente.

 

Meer informatie

High Tech Factory

Sinds 1 augustus 2016 is het mogelijk om via BTC-Twente ruimte in de High Tech Factory te betrekken.

High Tech Factory’s productiefaciliteit bevindt zich op de campus van de Universiteit Twente nabij het NanoLab van MESA+, wereldwijd één van de grootste in het veld van micro- en nanotechnologie. De faciliteit is bedoeld om de bedrijven in microsystemen en nanotechnologie in staat te stellen door te groeien. Ze kunnen hun high tech producten verder ontwikkelen en productie opschalen voor de commerciële markt waarbij gebruik kan worden gemaakt van hoogwaardige cleanrooms en laboratoria. Niet alleen voor spin-offs, maar ook voor andere bedrijven in microsytemen en nanotechnologie.  Kennis, expertise en voorzieningen zijn hier aanwezig, in perfecte samenwerking en open toegankelijk, ongekend in Nederland en ook in Europa heel bijzonder.

 

(meer…)

Meer info >

BTC-Gebouw

Het BTC-gebouw is onze eerste locatie. Vanaf de opening in 1982 hebben ruim 700 ondernemingen hier een stevige basis gelegd voor hun groei. Dankzij een grote reeks doorslaggevende pluspunten:

 • De grote flexibiliteit
 • De professionele faciliteiten.
 • De informele en collegiale sfeer.
 • De verregaande mogelijkheden voor advies en ondersteuning.
 • De toegang tot relevante (inter)nationale netwerken van wetenschap en ondernemerschap.

(meer…)

Meer info >

The Gallery

The Gallery is een 300 meter lang modern gebouw voor hightech, innovatie, kennisvalorisatie en innovatief ondernemerschap gelegen op de grens tussen het Business en Sciencepark en de Universiteit Twente . In het hart van het Kennispark, aan de Laan van Innovatie. Naast kantoren, bedrijfsruimte en laboratoria zijn er ondernemersloketten aanwezig waar advies over financiering, communicatie, internationale business reizen en juridische zaken verkregen kan worden. Het gebouw beschikt over een receptie, parkeergarage en een prachtig restaurant en Grand Café.

(meer…)

Meer info >

Capitool 50

De business offices in het Capitool zijn bedoeld voor bedrijven die willen groeien in een zakelijke omgeving. Verhuur vindt hier plaats per hele of halve etage. Met alles erop en eraan en volop gelegenheid om de indeling af te stemmen op wat u voor ogen staat. Wij realiseren het en richten het in met alle door u gewenste faciliteiten.

(meer…)

Meer info >

Tpoint

In het opmerkelijke TPoint-gebouw is ruimte voor vernieuwende ondernemers die een kantooromgeving wensen die net een beetje anders is. TPoint heeft bijzondere vormen en is gebouwd met diverse materialen.

(meer…)

Meer info >

Downloads

Film HTF
Startersregeling
Bedrijfsfolder BTC

Contact en Informatie

Indien u nadere informatie van ons wenst te ontvangen of vragen heeft, laat dan uw gegevens achter op het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Deze functie wordt binnenkort beschikbaar gesteld.