Coaching

Ben jij toe aan een volgende stap? Zoek je mogelijkheden om nieuwe markten te ontwikkelen? Wil je naar een hoger niveau? De vaardigheden ontwikkelen die je zakelijk en persoonlijk laten groeien? Verkennen wat er voor jouw onderneming, product of dienst nog meer haalbaar is? Uitvinden waar je het best je focus kunt leggen? Dán kan een business coach veel voor je betekenen.

Meer info >

Netwerk

Hoe vind je een business netwerk? Als ondernemer wil je verkopen. Dus zoek je netwerken die iets voor jou en je product betekenen. Die meerwaarde brengen. In de vorm van opdrachten én mensen die meedenken en deuren voor je kunnen openen. Die je in contact brengen met relevante derden. En evengoed mensen die jouw product, dienst en markt kennen en waarderen. Die je laten delen in hun kennis, ervaring en inzichten.

Meer info >

Financiering

Waar vind je investeerders? En hoe vind je die? Als innovatieve regio heeft Twente veel financieringsmogelijkheden. Er zijn business angels, er is venture capital. Diverse investeerders zoeken veelbelovende producten en diensten en zijn bereid daarin deel te nemen. Daarnaast is er de TOP-regeling en zijn er verschillende investeringsfondsen en participatiemaatschappijen. Voor kansrijke innovaties zijn er veel mogelijkheden!

Meer info >

Advisering

Wie zijn jouw klanten? Hoe wil je die bereiken? Een business consultant helpt je om de antwoorden scherp te krijgen. Hij of zij adviseert je over de markten die voor jou relevant zijn. Over de wijze waarop je jouw bedrijf en je product/dienst daar het meest effectief kunt positioneren. Met jou analyseert hij de kansen en risico’s. Benoemt hij je sterke kanten en de toegevoegde waarde die jij je klanten kunt bieden.

Meer info >

Contact en Informatie

Indien u nadere informatie van ons wenst te ontvangen of vragen heeft, laat dan uw gegevens achter op het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Deze functie wordt binnenkort beschikbaar gesteld.