Actueel Nieuws

Nieuwjaarslunch BTC-Twente en OVK

Na een eerste succesvolle bijeenkomst vorig jaar hebben BTC-Twente en de Ondernemersvereniging Kennispark er ook dit jaar weer voor gekozen het nieuwe jaar in te luiden met een gezamenlijke lunch.

Meer info >

Subvention opent ondernemersloket in Enschede

Subvention heeft een ondernemersloket geopend in The Gallery in Enschede. Het doel? Dichterbij innovatieve ondernemers staan en ze zo nog beter te ondersteunen. Met een ondernemersloket in kennispark The Gallery, dat zich bevindt op het terrein van Universiteit Twente, is dat een uitgelezen mogelijkheid.

Meer info >

Nieuwe uitgave INN’twente

INN’twente is het kennisplatform dat een podium biedt aan innoverende bedrijven, onderzoek- en kennisinstellingen en de overheid (de 4 o’s) in de regio Twente.

Meer info >

Oprichter Convergence wint Van den Kroonenbergprijs

De Van den Kroonenbergprijs voor jong ondernemerschap is bestemd voor een ondernemer met een duidelijke band met de Universiteit Twente en die zich heeft bewezen door goed ondernemerschap. De oprichter van Convergence Industry B.V., Felix Broens, ontving de prijs tijdens de Entrepreneurial Day op de UT, uit handen van juryvoorzitter GĂ© Klein Wolterink.

Meer info >

Nieuwjaarslunch 2017

Ruim 140 mensen hebben afgelopen donderdag de nieuwjaarslunch van BTC-Twente en de Ondernemersvereniging Kennispark in The Gallery bezocht.

Meer info >

Magazine INN’twente

INN’twente is het kennisplatform dat een podium biedt aan innoverende bedrijven, onderzoek- en kennisinstellingen en de overheid (de 4 o’s) in de regio Twente.

Meer info >

Winnaar Startup Launch neemt prijs in ontvangst

David Fernandez Rivas heeft namens InkBeams uit handen van Rob de Koning de prijs in ontvangst genomen voor het winnen van de Startup Launch.

Meer info >

Flexplekken te huur

Vanaf november kan er in het BTC-gebouw gebruik gemaakt worden van een flexplek.

Meer info >

Golfcup Kennispark 2016

Op donderdag 8 september jl. hebben diverse leden van de Ondernemersvereniging Kennispark op de Golfclub Driene gestreden om de eerste Golfcup Kennispark.

Meer info >

4Silence: de prijzenkast vol, de ordermap leeg

Het bedrijf 4Silence, dat middelen tegen geluidsoverlast door verkeer ontwerpt, is gekandideerd als Nationale Icoon. Maar de productie wil nog niet vlotten.

Meer info >

Downloads

Film HTF
Startersregeling
Bedrijfsfolder BTC

Contact en Informatie

Indien u nadere informatie van ons wenst te ontvangen of vragen heeft, laat dan uw gegevens achter op het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Deze functie wordt binnenkort beschikbaar gesteld.