Over BTC

U onderneemt, wij ontzorgen

BTC-Twente: flexibele kantoorruimtes en hoogwaardige services

In de ruim dertig jaar van ons bestaan hebben meer dan 700 bedrijven kennis gemaakt met ons unieke verhuurconcept: de unieke combinatie van flexibele bedrijfshuisvesting en hoogwaardige facilitaire dienstverlening op basis van full-service. Geen verborgen kosten waar u later mee geconfronteerd wordt, maar all-in. Met daarnaast een extra plus door gedegen ondersteuning in de vorm van coaching, training en advies. Onze kerncompetentie is daarbij ontzorgen.

Als ondernemer, startend of gevorderd, draait alles om uw product, dienst of idee. Daarvoor bent u op zoek naar markten en klanten. Soms ook meer strategische allianties. Dus blijft u ontwikkelen en fijnslijpen. Het BTC-concept stelt u in staat om daarop volledig toe te leggen.

All inclusive huurprijzen

In de huurprijs betaalt u voor alle noodzakelijke services. Zoals energie, receptie, postverzorging, afvalverwerking, parkeergelegenheid, de dienstverlening door de huismeester en de ozb-belasting. All-in, u heeft er geen omkijken naar. Dat is alvast prettig geregeld.

Aanvullende facilitaire dienstverlening

Naar eigen wens kunt u bovendien gebruik maken van onze aanvullende facilitaire diensten:

  • Telefoonbeantwoording/telecommunicatievoorzieningen
  • Post – en frankeerservice
  • Personele  diensten (financiële administratie/secretariële ondersteuning)
  • Vergaderfaciliteiten en – arrangementen
  • Print – en kopieerservice
  • Deelname aan netwerkbijeenkomsten
  • Mogelijkheid tot ondersteuning (coaching, training en advies)

Kwaliteit op meerdere locaties

De kwaliteit van ons concept is tot een begrip geworden. Het verklaart waarom we naast ons eigen gebouw diverse andere locaties bedienen. En meer dan dat: we hebben het op tal van plaatsen, in binnen – en buitenland, toegelicht. Ons concept heeft zich immers bewezen. En bewijst zich elke dag opnieuw. Dat onderstreept dat we veel meer zijn dan een bedrijfsverzamelgebouw.

Contact en Informatie

Indien u nadere informatie van ons wenst te ontvangen of vragen heeft, laat dan uw gegevens achter op het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Deze functie wordt binnenkort beschikbaar gesteld.