Vergaderfaciliteiten

Persoonlijk contact met uw (potentiële) klanten en partners is de sleutel voor succes. Net als de sfeer en de uitstraling van de locatie waar u uw vergaderingen, meetings of evenementen plant. De eerste indruk is meestal doorslaggevend.

Het BTC-gebouw en The Gallery hebben perfecte ruimten voor bijeenkomsten van elke aard. Van serieuze besprekingen en workshops tot en met een informeel samenzijn of een buffet/diner. Alles kan. In het Capitool is één vergaderzaal aanwezig. Deze ruimte is alleen beschikbaar voor huurders in dit pand. De ondernemers van het Tpoint kunnen gebruik maken van de vergaderruimtes in het BTC-gebouw en The Gallery.

Het BTC-gebouw beschikt over vijf vergaderruimten die, afhankelijk van de opstelling, ruimte bieden aan groepen tot 50 personen. De ruimten zijn standaard voorzien van een flip-over en in de grote zaal staan ook een vaste beamer en een whiteboard tot uw beschikking.

In The Gallery zijn vier vergaderzalen aanwezig, waarvan de grootste, Erlenmeyer, ruimte biedt aan groepen tot 120 personen. In alle zalen kunt u gebruik maken van een flip-over, een beamer, een scherm en internet. Daarnaast beschikt The Gallery over een prachtig restaurant en een Grand Café die eveneens gebruikt kunnen worden bij evenementen en/of vergaderingen.

Voor huurders van BTC-Twente is het gebruik van vergaderruimte 25 (BTC-gebouw) of vergaderzaal Vijzel/Membraan (The Gallery) 5 uur per maand bij de huurprijs inbegrepen.

Ook wanneer u geen huurder bent bij BTC-Twente kunt u gebruik maken van onze vergaderfaciliteiten.

 

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over de beschikbaarheid van vergaderzalen en de mogelijkheden en kosten van de verschillende vergaderarrangementen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Erlenmeyer

De Erlenmeyer in gebouw The Gallery

Zaal A

Zaal A in het BTC-gebouw

 

Contact en Informatie

Indien u nadere informatie van ons wenst te ontvangen of vragen heeft, laat dan uw gegevens achter op het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Deze functie wordt binnenkort beschikbaar gesteld.